Αναζητείται η ΔΕΥΑΗ: Στην Αγία Τριάδα του Ηρακλείου, ή δεν υπάρχει νερό ή τρέχει στους δρόμους από σπασμένες σωλήνες… (φωτο)

Περιβαλλοντικός Σύλλογος: Αγία Τριάδα, ανοχύρωτη συνοικία- Υπάρχει κάποιος επιτέλους να κάνει κάτι;

Η κραυγή έρχεται από την πολύπαθη Αγία Τριάδα της πόλης του Ηρακλείου, αλλά στη ΔΕΥΑΗ δε σηκώνουν τα τηλέφωνα για να την ακούσουν: η περιοχή δεν είχε επί μέρες νερό. Και χθες βράδυ που επιτέλους υπήρξε υδροδότηση, το νερό χάθηκε στους δρόμους από τις σπασμένες σωλήνες… Φρόντισε εργολάβος να τις σπάσει, καταγγέλλει ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος της ιστορικής συνοικίας.

Διαβάστε και δείτε φωτογραφίες:

ΑΓ. ΤΡΙΑΔΑ – ΑΝΟΧΥΡΩΤΗ ΣΥΝΟΙΚΙΑ.
Υπάρχει κάποιος επιτέλους να κάνει κάτι;
Πλημμύρισαν οι δρόμοι. Σπασμένος σωλήνας ύδρευσης από εργολάβο, μόλις ήρθε το νερό χθες το βράδυ έγινε το κακό. Το πενταψήφιο της ΔΕΥΑΗ παρέπεμπε σε άλλο νούμερο που για ώρες δεν απαντούσε. Έντρομοι κάτοικοι καλούσαν το 100 μα και αυτό προσπαθούσε χωρίς αποτέλεσμα να επικοινωνήσει με συνεργείο. Η πυροσβεστική απάντησε πως δεν ήταν αρμοδιότητά της.
Δεν φτάνει το χάλι της και το κακό το ριζικό της, έχει και τους εργολάβους της ΔΕΥΑΗ που την αποτελειώνουν. Τρεις μέρες φωνάζουμε και στέλνουμε mail στη ΔΕΥΑΥ για τις ζημιές που έχει κάνει ο εργολάβος κατασκευάζοντας δεξαμενή πυρόσβεσης (μεταξύ άλλων και το φράξιμο σχάρας ομβρίων) και καμία αντίδραση. Θα ερχόταν ο επιβλέπων . . . Αποτέλεσμα η πλημμύρα.
Ποιός θα πληρώσει το νερό που χάθηκε όλη νύχτα;

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί